Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat

de Oana in Porc, 6 Dec 2013 | 28156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet mai mare de porc
  • un carnat cabanos sau semiafumat
  • felii subtiri de bacon
  • sare si piper 
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat:

Muschiuletul de porc se inteapa pe mijloc cu un cutit subtire si lung (se poate intepa din ambele capete, rasucind usor cutitul pentru a face loc apoi carnatului). Se introduce carnaciorul in muschiul de porc, cu grija sa nu se rupa. Se imbraca apoi in felii de bacon, se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin uscat sau ce alte ierburi va plac. Se pune intr-o tava cu putina apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa inca 10- 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate tava si se mai lasa friptura acoperita cu folie 15 minute, apoi se taie felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fileuri de muschi italienesti